Támogatás Összefoglaló

Záró Összefoglaló

GINOP-1.2.2-15-2015-01351

Cégünk 2016-ben 35,71 millió Ft. támogatásban részesült a Széchenyi 2020 program keretében. A 71.422.450 Ft. összköltségű projekt keretében kapacitásbővítést, eszközbeszerzést hajtottunk végre, melyhez 50 % vissza nem térítendő támogatást kaptunk.

A projektet 2017.10.27-én zártuk. A projekt minden eleme megvalósult, abban minimális változtatás történt a beszerzett eszközökben a piac alakulásának megfelelően.

Jelen fejlesztés azt a célt szolgálta, hogy segítségével megszüntessük a műszaki-technológiai hiányosságainkat a tompai varrodában és bővíteni tudjuk kapacitásainkat, mellyel a megnövekedett munkánkat el tudjuk látni. Továbbá olyan eddig nem vállalt feladatok elvégzésére is lehetőségünk nyílik, amit a korábbi gépparkkal nem tudtunk ellátni. A beruházás által hatékonyságunk és eredményességünk is növekedett. Csökkentettük a bérvarrodákkal való együttműködést, növeltük a saját termelésben előállított termékek mennyiségét, amivel az előállítási költségeinket optimalizáltuk.

A fejlesztés eredményeként továbbá sokkal precízebb, pontosabb munkavégzésre lettünk alkalmasak. A célgépek alkalmazásával (pl. gomblyukazó, felvarró, hímző, díszfedőző stb) a teljesítményünk nőtt, mivel a korábbi technológiával, sokkal több időt igényelt a gyártás, mint a korszerű, erre a célra kialakított gépekkel.

Az új berendezések nemcsak a kapacitás-, de a hatékonyság növekedését is szolgálják, a minőség javítása mellett magasabb feldolgozottságú termékeket is el tudunk készíteni.

A beruházás a versenyképesség javítását, árbevétel növekedést, az eredményes gazdálkodást szolgálja, valamint a projekt hozzájárul a munkahelyek megtartásához. A választott gépek korszerű technológiát képviselnek, így hozzájárulnak a megrendelések még gyorsabb és pontosabb kivitelezéséhez.